torsdag 26 april 2007

Annans [Edit:Ananas] med vaniljgrädde och vit choklad

annanas med vanlijgrädde och vit choklad

Egentligen är jag inte dessertmänniska, men nu öppnade jag en burk ananas och upptäckte för sent att den var krossad. Ananasen vill säga. Inga konserverade ringar som jag ville ha i min improviserade curry.

Vad göra? Jo lite efterrättsimprovisation.

Recept (på en höft):

1 lite burk krossad anans
1 dl vispgrädde
½ vaniljstång
vit choklad (av god kvalitet naturligtvis)

Snitta vaniljstång och ta ur fröerna. Blanda med grädden och vispa till luftig konsistens.

Skeda upp ananas och klicka över vaniljgrädden. Riv över lite vit choklad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur många olika sätt kan man stava "ananas" på, egentligen?!

Jojje sa...

Man kan stava det på många sätt, men det är bara ett som är rätt.